MOLNÁR  NIKOLETT

"Gyermekkorom óta a tánc világában élek. Az Állami Balettintézetben végeztem tanulmányaimat, melynek köszönhetően számos  színház színpadán szerepelhettem."

Insta : @nikolettmolnar

Gyermekkorom óta a tánc világában élek. Az Állami Balettintézetben végeztem tanulmányaimat, melynek köszönhetően számos  színház színpadán szerepelhettem.

2011-ben kezdtem foglalkozni a rúdfitnesszel, 2012-ben versenyeztem először.

Országos, és nemzetközi eredményekkel is büszkélkedhetek.

A rúdfitnesz mellett saját fejlesztésű táncórákkal segítem a tanítványaimat, hogy fittek, egészségesek legyenek testben és lélekben egyaránt.

A rúdfitnesz a legnőiesebb mozgásforma, melynek segítségével életre kelthetjük a bennük szunnyadó NŐt, miközben olyan izmainkat is formáljuk melyekről ezelőtt azt sem tudtunk, hogy léteznek.

 

2010-ben született a gyönyörű kislányom, akinek köszönhetően azóta minden napom maga a csoda. Ma már együtt űzzük a rúdfitneszt is. (Közös óránikhoz bármikor csatlakozhattok kedves anyukák és gyermekeik! )

 

Önmagunkat megélni, NŐként élni, és hinni magunkban a mai világban nem könnyű feladat.

A tánc, a sport egy csodálatos útja az önmegismerésnek, eszköze az önlegyőzésnek, önuralomnak. Segíti erősíteni kitartásunkat, önmagunkba vetett hitünket, önfegyelemre tanít minket.

Mindemellett nem szabad elfelejtenünk, hogy a sport, a mozgás, a tánc maga a CSODA.

A könnyed, játékos, örömteli csoda.

Minden ember különleges, egyedi és megismételhetetlen. Mi tudjuk, hogy ahogy nincs 2 ugyanolyan hópihe, ugyanúgy nincs 2 egyforma szervezet, test, lélek sem. Éppen ezért személyre szabott segíséget, támogatást kapnak tőlem útjuk során."

 

Országos, és nemzetközi eredményekkel is büszkélkedhetek:

Hungary's Got Talent 3. hely (RTL Klub)  RTL KLUB Fellépés 1 , RTL KLUB Fellépés 2

European Pole Show Art Championship (Zagrab, 2015) 1. hely

Magyar Rúdsport Bajnokság  (Budapest, 2015) 5. hely

PoleArt Italy (Milánó, 2015) Duó kategória - 3. hely

The Art of Pole Dance Slovenia (Ljubjana, 2014) 1. hely

European Pole Show Art Championship (Zagrab, 2014) 3. hely

Miss PoleDance Hungary (Budapest, 2012) 1. hely

MOLNÁR  ÉVI

"Kiskorom óta szerves része a mindennapjaimnak a sport. Gyerekként az atlétika és a csapatsportok neveltek türelemre, kitartásra, önmotivációra és fegyelemre."

Kiskorom óta szerves része a mindennapjaimnak a sport. Gyerekként az atlétika és a csapatsportok neveltek türelemre, kitartásra, önmotivációra és fegyelemre. Szívem mélyén azonban mindig is a táncosok világa vonzott, így amikor főiskolai tanulmányaim miatt Budapestre költöztem beiratkoztam egy hip-hop iskolába, ami a következő 6 év meghatározó pontjává vált. A sok edzés arra ösztökélt, hogy az elméleti tudást is megszerezzem, így elvégeztem egy aerobik oktatói képzést és elkezdtem dance aerobik órákat látogatni

és tartani.

 

A rúdtánccal is az aerobiknak köszönhetően találkoztam, ugyanis egy nagyszabású fitness rendezvényen tartottak rúdtánc bemutatót. Ekkor még csak a távolból figyeltem az eseményeket, majd barátnőm unszolására elmentem első órámra és azóta is, immáron több, mint 5 éve ez a műfaj a hobbim, a munkám,

a szenvedélyem. Hazai és nemzetközi versenyeken is indultam, melyekről az alábbi eredményekkel büszkélkedhetek: Edzőként célom, hogy tudásomat átadjam, hogy olyan légkört teremtsek óráimon, ami feltölti a tanítványokat, hogy motiváljam őket és hogy érezzék hozzám bármikor fordulhatnak segítségért. Mottóm: „Life is like a mirror. Smile at it and it smiles back at you.”

Országos eredményekkel is büszkélkedhetek:

 

Miss Poledance Hungary 2011 III.hely

Pole Fitness Hungarian Open 2012 II.hely

Pole Fitness Hungarian Open 2013 I. hely

Hungarian Pole Sport Championship 2014 III.hely

PoleArt Hungary 2016 II.hely

Nemzetközi eredményekkel is büszkélkedhetek:

 

The Art of Pole Dance Slovenia 2012 különdíj

Hungarian Pole Sport Championship 2014 III.hely

European Pole Show Art Championship 2015 IV.hely

 

VOJTKU ALEXANDRA

"London egyik legismertebb stúdiójában az Ecole de Pole stúdióban a legjobbaktól tanulhatott."

Szandi 2012-ben ismerkedett meg a rúdsporttal Magyarországon egyetemi évei során. Az első óra után tudta, hogy megtalálta azt a sportot, amit eddig keresett. A pozitív légkör és az extrém mozdulatok, amik ennek a sportnak a legfőbb alapjai, azonnal magával ragadták. Két év edzés után elvégezete a Fitnesz edző tanfolyamot, majd tanítani kezdett rúd fitneszt Debrecenben, később Londonban. London egyik legismertebb stúdiójában az Ecole de Pole stúdióban a legjobbaktól tanulhatott. Mindeközben belekrült a versenyzés világába. Első versenyét 2015-ben nyerte. Azóta több versenyen is részt vett és különböző stílusokban probálhatta ki magát. Számos rúdsport eseményen vett részt, workshopon tanult a legjobbaktól, és saját dinamikus mozdulataival alakította ki egyedi stílusát. Órái jó hangulatban telnek és minden tőle telhetőt megtesz, hogy mindenki jól érezze magát az edzések során. Személyi edző tapasztalatai alapján csak biztonságos mozdulatokat tanít a bemelegítéstől kezdve egészen az óra végéig. Londonban lehetősége volt a légtorna világában is kipróbálnia magát. Az évek során a karika és a silk is igazi szenvedéllyévé vált.

SPRENGER RENÁTA

" Mottóm: egyenes láb és spiccelj "

Sprenger Reni vagyok, egy újabb rúdtánc őrült a csapatban:)

Gyerekkorom óta táncolok és versenyzek, hosszú ideje a kortárstánc áll a legközelebb a stílusomhoz. 5 évvel ezelőtt kezdtem ezt a szuper sportot, a rúdakrobatikát, ami hamar annyira a szenvedélyem lett, hogy el is kezdtem tanítani itthon, majd Londonban. Az angolok közt 2,5 évet töltöttem, főállásban tanítottam de emellett rengeteg izgalmas workshop-on vettem részt, a kedvenceinktől tanulhattam (Sergia Louise Anderson, Rafaela Montanaro, Deb Roach, Yvonne Smink, Marlo Fisken, Andrea Ryff, Bendy Kate...:) Londonban több neves eseményen is felléptem, kedvenceim közt említeném a Savoy Hotel Gaming Awards-ot, vagy az elegáns Kensington Roofgarden-ben tartott London Fashion Week eseményt.

Továbbá részt vettem egy rúdtáncról szóló rövidfilm forgatásán Pole, Pride, Prejudice néven, talán még láttátok is, igaz, akkor még szőke voltam:)

 

Ezen kívül tanítottam a University College London és az Imperial College Egyetemeken rúd akrobatikát és az általam kiatlált Pole Art művészi rúdkoreográfiát, közben a Brit YMCA Exercise to Music Instructor képzésén szereztem hivatalos edzői papít.

Amivel találkozhattok az óráimon a szokásos trükkök és erősítés melett : táncelemek, összekötések, földes részek, kortárs és nőiesebb mozdulatok, elegáns kivitelezés.

Presinszki

NAGY BEÁTA

"A rúd(sport) volt az életem. Ő volt a munkám, a hobbim, a szenvedélyem, a szerelmem.

Ő volt a kreativitásom, a csatornám az embereknek való segítésben, a társaságom, a barátaim, sőt, mondhatom, hogy szinte az otthonom is"

A rúd(sport) volt az életem. Ő volt a munkám, a hobbim, a szenvedélyem, a szerelmem.

Ő volt a kreativitásom, a csatornám az embereknek való segítésben, a társaságom, a barátaim, sőt, mondhatom, hogy szinte az otthonom is. Neki köszönhetem a férjem, és a választott családom is.

Hirtelen köszöntött be az életembe, és pillanatok alatt elrabolta a szívem.

 

De az élet közbeszólt, és egy sérülésen keresztül új utakat világított meg előttem. Létrehoztam saját márkám, a Bendybeu-t, melyen keresztül személyre szabott segítséget nyújtok a hozzám forduló emberek hajlékonyságának, egészséges testtudatának, az izületek mozgékonyságának, a test ruganyosságának elérésében, fejlesztésében.

 

Óráimon az elme elcsendesítésével, befelé figyeléssel, tudatos légzéssel mélyítjük, segítjük a folyamatot, lecsökkentve a sérüléseket lehetőségét, és növelne a hatékonyságot. Számomra a test nem egy elkülönült valami, elmével, szellemmel és lélekkel egységben látom, így saját technikám is ezen elméletre alapszik. Táplálkozási, életmódbeli kérdésekkel, lélekgyógyító tanácsokkal is szívesen állok rendelkezésetekre.

TÓTH BIANKA

"Már kislányként buzgón látogattam a tánc termeket, és ez 13 évig így is maradt. Jazz balett, balett, modern, show tánc, kortárs és még sorolhatnám mi minden a rabjául ejtett. Évekig jártam versenyezni, hazai és külföldi versenyekre egyaránt, ahol nagy sikereket értünk el, és mégjobban megerősítette bennem, hogy a mozgás és a tánc világába tartozom."

13 év után abba hagytam ezt a mozgás formát, főiskolai tanulmányaim miatt 2 évre, de mivel kiskorom óta lételemem volt a mozgás nem bírtam, hogy ne folytassam. Viszont gondoltam, hogy bele vágok valami másba, valami újba.

 

2013-ban vetettem bele magam a rúdtáncba. Régóta érdekelt ez a műfaj, láttam ilyen-olyan extra elemeket a neten, éreztem, hogy telis tele van nagy kihívásokkal és végtelenbe merülő mozdulatokkal.

Egyből bele szerettem, gyorsan tanultam, és minden nehézséget, akadályt meg akartam dönteni. 1 év szorgalmas tanulás, és edzés utan lehetőséget kaptam az oktatásra, és immáron 2 éve tanítok a Women's Paradise csapatában.

 

Az óráimon mindig a lehető legjobbat szeretném kihozni magamból és a tanítványaimból, hogy jó hangulatú órát tartsak, és mindenkinek átadjam azt a szintű tudást ami a szintjének megfelelő, mert számomra fontos hogy lássam a tanítványaim fejlődését, és, hogy jól érzik magukat az óráimon.

Az együttes siker, adja az örömömet és feltöltődésemet, látva, hogy a tanításomat alkalmazni is tudják már.

 

"A 2016. évi PoleArt Hungary nemzetközi versenyen volt szerencsém bekekosítólni a versenyzésbe. Úgy mint a táncban itt is éreztem azt az izgalmat és egyben felszabaditó érzést amit ilyenkor érezni lehet. Számos fellépésen is szerepelhettem már."

Sessi Krisztina

"Már gyermekkorom óta a tánc a mozgás és a sport szerelmese vagyok. Nem sok időbe telt, míg a különböző műfajok rabjául estem."

„Már gyermekkorom óta a tánc a mozgás és a sport szerelmese vagyok. Nem sok időbe telt, míg a különböző műfajok rabjául estem. 3 éves korom óta, rendszeresen táncolok, mozgok. Eleinte a művészi torna, jazz-balett, modern tánc és a verseny tánc stílusaiban fordultam meg. 7 évvel ezelőtt azonban szerelembe estem a kortárstánccal így, azóta is ezzel foglalkozom.

A Budapest Kortárstánc Főiskolán végeztem táncművészként. A rúdsporttal 2016-ban ismerkedtem meg. Már régebb óta hallottam, valamint láttam a szebbnél szebb koreográfiákat, elemeket. Az első órámra a kíváncsiság vezérelt és ez, azóta is folyamatosan végig kíséri napjaimat, óráimat, hiszen a folyamatos tudásvágy, akarat és a fejlődés szerves részei ennek a sportágnak.  Mint táncművész, rendkívül fontosnak tartom azt, hogy legyünk ön azonosak, tudjuk önmagunkat kifejezni, megmutatni és szeretni, valamint, hogy az önbecsülésünk folyamatosan előre mutató legyen. A rúdsportban ezeket mind megtaláltam.

 

Ezek az érzések a boldogságomhoz segítettek hozzá és ez ösztökélt arra, hogy szeretném megmutatni, átadni másoknak is. Elvégeztem tehát a Rúdsport edzői képzést és, azóta folyamatos örömmel kísérem végig, ahogy a tanítványaink ezekkel az érzésekkel, boldogan jönnek el, részt vesznek az óráinkon, végül boldogan távoznak az iskolából.

Fontos célom volt mindig is, hogy ahol tanítok, megteremtsem azt a légkört ahol én is tanulnék, erre törekszem minden alkalommal. Észrevételeim szerint a rúdsport iránt érdeklődő tanítványinkkal a pozitív légkört és a pozitív energiákat, együtt és könnyen teremtjük meg.”

Hegedűs Ágnes

"10 évnyi lovas sport után, 2012-ben ismerkedtem meg a rúdtánccal"

10 évnyi lovas sport után, 2012-ben ismerkedtem meg a rúdtánccal.

Országos Rúdtánc versenyen egyedül álló módon csapat formációként léptünk fel.

2014. nyarán próbáltam ki a levegőakrobatikát, azon belül a lyrát. Azonnali szerelem volt.

Ezeken az edzéseken újabb és újabb eszközökkel ismerkedtem meg, és sajátítottam el.

Az oktatóim a CommandARTe alapítói, az ő felkérésükre lettem a társulatuk tagja.

 

Az összes eszköz közül a hammock áll a szívemhez legközelebb, mellyel 2015. novemberében a Székesfehérváron megrendezett Országos Légtorna Bajnokságon II. helyezést értem el.

Azóta hazai és nemzetközi rendezvényeken lépek fel.

2015. októbere óta több Stúdióban oktatok légtáncot.

PRESINSZKI ÁKOs

"Készítettem fel magyar-, világ- és európabajnokat,  egyéni versenyzőket és duó párosokat."

Amióta csak az eszemet tudom, az életem része a sport. Szüleim élsportolók voltak, szinte mondhatni, hogy sportversenyeken, edzéseket nőttem fel, ahol magamba szívtam, a versenyszellem, az adrenalin, valamint az egészséges életmód minden ízét, illatát, a sport, mozgás, csodákat rejtő atmoszféráját.

A több mint 20 éves élsport (kézilabda) befejezése után találkoztam Ausztráliában először a rúdsporttal, amiből azonnal szerelem lett.

Immáron több mint 10 éve dolgozom rúdfitnesz edzőként.

Készítettem fel magyar-, világ- és európabajnokat,  egyéni versenyzőket és duó párosokat.

Számos országban és versenyen volt szerencsém zsűrizni.

Bízom benne, hogy tudásom legjavát sokakkal tudom majd a jövőben is megosztani.

 

Legyen az én szenvedélyem a tiétek is!

Szepessy Zsófia

"Már kislányként is nagyon fontos volt számomra a mozgás, 8 évig klasszikus balettot tanultam, ebből négy évet a Táncművészeti Főiskolán"

Már kislányként is nagyon fontos volt számomra a mozgás, 8 évig klasszikus balettot tanultam, ebből négy évet a Táncművészeti Főiskolán, ami nagyon jó alapot biztosított a későbbiekben. 2004-ben a Magyar Cirkusz és Varieté edzésein ismerkedtem meg a légtornával (karika, tissue). Aztán az idők során többféle mozgásformában is kipróbáltam magam: erő-emelés, tűztánc. Azonban a legnagyobb örömöt a légtorna okozza számomra, mert mindig lehet magunk elé állítani újabb és újabb kitűzendő célt. Csodálatos dolog érezni a fejlődést, és sosincs megállás! Szeretettel várok mindenkit, aki hasonló kihívásokra vágyik!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, ha nem szeretnél lemradani akutális programjainkról, kedvezményeinkről!!

Womensparadise 2016 Minden jog fenntartva.

Hungary's Got Talent 3. hely (RTL Klub)  RTL KLUB Fellépés 1 , RTL KLUB Fellépés 2

European Pole Show Art Championship (Zagrab, 2015) 1. hely

Magyar Rúdsport Bajnokság  (Budapest, 2015) 5. hely

PoleArt Italy (Milánó, 2015) Duó kategória - 3. hely

The Art of Pole Dance Slovenia (Ljubjana, 2014) 1. hely

European Pole Show Art Championship (Zagrab, 2014) 3. hely

Miss PoleDance Hungary (Budapest, 2012) 1. hely

SPRENGER RENÁTA

" Mottóm: egyenes láb és spiccelj "

Presinszki

NAGY BEÁTA

"A rúd(sport) volt az életem. Ő volt a munkám, a hobbim, a szenvedélyem, a szerelmem.

Ő volt a kreativitásom, a csatornám az embereknek való segítésben, a társaságom, a barátaim, sőt, mondhatom, hogy szinte az otthonom is"

TÓTH BIANKA

"Már kislányként buzgón látogattam a tánc termeket, és ez 13 évig így is maradt. Jazz balett, balett, modern, show tánc, kortárs és még sorolhatnám mi minden a rabjául ejtett. Évekig jártam versenyezni, hazai és külföldi versenyekre egyaránt, ahol nagy sikereket értünk el, és mégjobban megerősítette bennem, hogy a mozgás és a tánc világába tartozom."

Sessi Krisztina

"Már gyermekkorom óta a tánc a mozgás és a sport szerelmese vagyok. Nem sok időbe telt, míg a különböző műfajok rabjául estem."

Hegedűs Ágnes

"10 évnyi lovas sport után, 2012-ben ismerkedtem meg a rúdtánccal"

presinszki Ákos

"Készítettem fel magyar-, világ- és európabajnokat,  egyéni versenyzőket és duó párosokat."

Szepessy Zsófia

"Már kislányként is nagyon fontos volt számomra a mozgás, 8 évig klasszikus balettot tanultam, ebből négy évet a Táncművészeti Főiskolán."

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, ha nem szeretnél lemradani akutális programjainkról, kedvezményeinkről!!

Womensparadise 2016 Minden jog fenntartva.