ÓRATIPUSAINK

RúdFitnesz

Trükkök, akrobatikus- hajlákonysági-és erőelemek a rúdon, 60, 75 vagy 90 percben.

Gyerek rúdfintesz

A gyerekek önfegyelmet, kitartást, magabiztosságot szereznek, koordinációt,egyensúlyt, állóképességet fejlesztenek, melyeket az élet minden területén hasznosítani tudnak. Alsó korhatár: általános iskola első osztálya. Felső korhatár: 16 év.

Anya - gyermek Rúdfitnesz

Nem kell külön edzésre hordanod, és külön a saját edzésedet nagy nehezen összelogisztikázni a családdal, hanem egy időben mind a ketten sportolhattok, kikapcsolódhattok, feltöltődhettek. Töltsetek minél több időt együtt, amihez a sport az egyik legcsodálatosabb dolog! A rúdfitnesz az egyik legnőiesebb edzésforma, amit most együtt űzhettek. Nem kell várnod, amíg befejezi az edzést, hanem együtt válhattok fitt és Egészséges anyukává, gyermekké.

LÉGTORNA - Karika, Hammock, Tissue

Nőies, légies mozdulatok a levegőben 3 féle légtornász eszközön: legelegánsabb:

karika, speciális selyemszalagból kötött hurkon:hammock vagy hurok nélkül: tissue. Függés, csavarás, zuhanás, lazító, relaxáló, nyújtó elemek. (teljesen kezdők is látogathatják az órákat).

SHAKING

60 perc kő kemény izzasztó edzés a kritikus helyeket célozva! A manapság egyre népszerűbb TWERK alapjaira támaszkodó, Magyarországon egyedülálló mozgásforma a SHAKING, mely csak a Women's Paradise repertoárjában található meg! , Extra SEXY, csajos és brutális módja lehet célod elérésének!

BootyBarre

Irigyled a balerínák tónusos, karcsú lábait? Szeretnél végre izmos, kerek feneket, örökre búcsút intve a narancsbőr gondolatának is? Eleged van az ugrabugrából, és a hátad közepére sem kívánod a kitöréseket? Valami teljesen újra vágynál? Akkor jó hírünk van számodra, hiszen a Paradise elhozta neked Amerika legújabb

 

fitness őrületét, a Booty Barre-t.

A balett, a jóga és a pilates keveréke garantálja neked, hogy a lehető legtökéletesebben lesz átmozgatva, formálva az egész tested, kiemelt figyelemmel a lábra, popsira, valamint az egész törzsed stabilitására, erősítésére. A kiscsoportos órák személyre szóló figyelmet ígérnek neked, egy olyan 60 perc alatt, ahol még a pihenő szakasz is megdolgoztat! Hogy szakadni fog rólad a víz garantált, ahogy a mosoly is az arcodon közben! :)

AerialFitness®

Erősítés és nyújtás a levegőben! Magyarországon csak a Women's Paradise kínálatában! Eszköze a hammock. Edzés során erősítő és nyújtó hatású gyakorlatok váltják egymást, ellazulnak az izmok és pihen a lélek. Igazán relaxáló óra, mely közben alakot formál.

 

PURESTRETCHING

Azt, hogy a nyújtás mennyire fontos, már betéve tudjuk. De azt, hogy ennek élvezetes módja is van, még sokak számára titok. Mi most azon vagyunk, hogy a legújabb óratípusunk során megmutassuk ezt nektek. A PureStretching egy olyan óra, ahol levezetheted a mindennapok stresszét, ahol kikapcsolhatod elméd zakatolását, és társad segítségével mehetsz bele egy-egy lazító pózba, mely csodálatosan növeli izületeid mozgékonyságát, hozzásegítve téged a hőn áhított rudas elemek gyönyörű kivitelezéséhez.

 

Gyakorló óra Rúd/Légtonra

Forgó-, fix rudak és légtornász eszközök állnak rendelkezésre a már tanult elemek gyakorlására, edző nélkül.

BOX

Kiváló kardio edzésnek minősülő program, mely csodálatosan definiálja, szálkásítja az izmokat.

Ütések, védekezési formák, páros gyakorlatok közben, amelyek elképesztő kondícióval építik fel a testet. Box kesztyüű, pontütő kesztyű (ebbe kell ütni az éppen dolgozó tagnak a párosból), ugráló kötél az eszközeink.

Sokat dolgozunk párban, de természetesen nem okozunk egymásnak fájdalmat, nem “éles harc” folyik mint a harcművészeti sportágakban.

Én Ausztráliában ismerkedtem meg ezzel az edzéstípussal, 60 perces órán patakokban folyt az izzadság rólam és égtek az izmaim.

Nagyon megszerettem, rendkívül jó állóképességet tud fejleszteni, arról nem is beszélve, ha ne adj Isten meg kell védened magad, a tarsolyodban lesz egy-két bombabiztos ütéstípus.

 

Vezesd le a benned felgyülemlett napi stresszt. Tökéletesen megfelel rá!

Mindent benned lévő indulatot kihozhatsz magadból az ütések segítségével.

PoleArt

A Pole Art egy olyan különleges óra, ahol a hangsúlyt az összekötő táncos mozdulatokra, helyes technikára és a művészi kivitelezésre fektetjük, spiccelünk és szépen tartjuk a kézfejet, nyújtva a lábat.

A már megtanult elemeket tovább csiszoljuk, hogy a trükksorozatból egy kecses koreográfia szülessen a Te egyedi stílusodban!

Érdemes leggingset, térdvédőt és/vagy lábszármelegítőt hozni az órára.

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, ha nem szeretnél lemradani akutális programjainkról, kedvezményeinkről!!

Womensparadise 2016 Minden jog fenntartva.

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, ha nem szeretnél lemradani akutális programjainkról, kedvezményeinkről!!

Womensparadise 2016 Minden jog fenntartva.