SZINTRENDSZER

A rúdtánc, rúdfitnesz elsajátításhoz szükséges végig járni egy megfelelően felépített rendszert, melyben az elemek, trükkök egymásra épülnek, kiegészítik, segítik egymást.

A WOMENS PARADISE SZINTRENDSZERE

A KÖVETKEZŐ:

A szintrendszer kezdőtől a mester szintig:

 

Előkészítő / PrePole Class

Kezdő / Beginner

Normál / Normal

Középhaladó 1-2 / Middle Advanced 1-2

Haladó / Advanced

Best / Mester

 

A szintrendszer minden egyes szintjén meghatározott elemeket (kötelező elemek) tudni kell biztonságosan kivitelzni a következő szintre lépéshez.

A kötelező elemek listája megtalálható a Stúdióban kifüggesztve.

A mielőbbi fejlődés érdekében érdemes kiegészítésképpen különböző órákon részt venni. Ilyen hasznos óra például a Pole Condition (rudas erősítés és nyújtás óra), mely segítségével azokat az izomcsoportokat fejlesztjük, amik a rúdfitnesz órákon elengedhetetlenek vagy a különböző Stretching (nyújtás) óráink, melyek a hajlékonyságot hivatottak elősegíteni.

 

Ha inkább a nőies oldalát szeretéd megéli ennek a csodálatos sportnak, akkor mindenképpen érdemes Légtorna és SHAKING órákon is részt venned.

 

A vizsgák az iskolában, a Women's Paradise trénerei által vezetve zajlik. A vizsgákra emailben szükséges jelentkezni az info@womensaradise.hu email címen. A szinteknek megfelelő trükkök elsajátítása után sikeres vizsgát követően lehet újabb szintre lépni.

 

Magánvizsgára is van lehetőség, egy magánóra keretén belül. Szándékodat jelezd az info@womensparadise.hu email címen vagy a recepción.

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, ha nem szeretnél lemradani akutális programjainkról, kedvezményeinkről!!

Womensparadise 2016 Minden jog fenntartva.

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, ha nem szeretnél lemradani akutális programjainkról, kedvezményeinkről!!

Womensparadise 2016 Minden jog fenntartva.